Gurmani nas obožavaju, proverite zašto.

Svoju istoriju, Bella Napoli Restoran & Pizzeria započeo je 1999 godine kao porodični restoran na Zemunskom keju. Restoran je osnovao Miša Garić, veliki gurman i zaljubljenik u italijansku kuhinju koji je svoju strast prema ukusima hteo da podeli sa drugima. 2002 godine restoran se seli u srce starog Zemuna, u Zmaj Jovinu ulicu u kojoj se i dan danas nalazi.

Miša Garić je svoje gastronomske veštine usavršio u Akademiji za kulinarske veštine Etual (Boscolo Etoile Academy - http://www.scuoladicucinaetoile.it) i učio od velikih italijanskih majstora kulinarstva Luce Montersina i Rossana Boscola . Uz primenu italijanskih tehnika pripreme hrane i originalnih italijanskih receptura Miša je kreirao autentičnu ponudu jela koja gosti restorana veoma vole.
Osnovna karakteriska restorana je da sve što se servira na tanjiru sprema se u samom restoranu po Mišinim recepturama. Koriste se najkvalitetnije i pažljivo birane namirnice, kuva se domaći paradajz za pice i paste, prave se domaće testenine (njoke, taljatele, lazanje, ravioli), hlebovi, sosovi za paste i mesa, dresinzi za salate, kolači. Sveža riba, plodovi mora i meso obrađuju se i mariniraju u samom restoranu, a ramstek za taljatu sazreva metodom suvog sazrevanja (Dry Aging) u specifičnim uslovima minimum 21 dan.

Enterijer i letnja bašta su uređeni u tradicionalnom italijanskom stilu tako da u potpunosti gosti imaju osećaj kao da se nalaze negde na jugu italije. Atmosfera u restoranu je opuštena a pri tom intimna, sa nenametljivom uslugom.

Iako okružen brojnim poznatim beogradskim kafanama i restoranima, Bella Napoli Restoran & Pizzeria je svojim kvalitetom i različitošću postao jedno od kultnih mesta i sinonim za italijanski restoran u Beogradu. Veoma popularan i posećen, odoleva izazovima današnjice i osim što zadržva stare konstanto privlači nove goste. Pored domaćih, veliki broj gostiju čine i stranci koji žive ili se samo zatektnu u Beogradu.
________________________________________________________________________________________________________

Iz knjige utisaka

Naš restoran posebnim čini prijatna, porodična atmosfera, u njega svraćaju zaljubljeni, porodice sa decom, slučajni prolaznici, ali do sada smo ugostili i veliki broj poznatih ličnosti, od kojih ćete neke možda i sresti u samom restoranu, a neke ćete videti upisane u knjigu utisaka.


________________________________________________________________________________________________________


Zadovoljstvo nam je da Vam saopštimo da smo dobili nagradu od italijanske privredne komore za autentičnu prezentaciju italijanske gastronomije i kulture.

Posetite web stranicu da dobijete više informacija >


Прикажи Bella Napoli kod Garića на већој мапи
___________________________________________________

Adresa

Zmaj Jovina 35 | 11080 Zemun | Srbija | PARKING ZA GOSTE!

Radno vreme
od 12.00 do 24.00 h | kuhinja radi do 23.00 h | ponedeljkom ne radimo

Rezervacije
telefonom na + 381 11 21 98 162

Društvene mreže

Budite informisani o najnovijim dešavanjima u restoranu


___________________________________________________

Plaćanje
Primamo platne kartice